Digitalisering

Digitalisering er blitt mer enn bare et buzzord. Flere bedrifter henger fortsatt langt bak. Hva betyr egentlig digitalisering i det moderne landskapet? Noba Consulting har løsningene!

Det begynner å bli en stund siden det å skaffe seg en nettside var tegnet på digitalisering. I dag er det i stor grad de automatiserte løsningene som preger digitaliseringen av bedrifter.

Digitaliseringsstrategi for automatisering

Dersom din bedrift ønsker å digitalisere driften, er det de automatiserte løsningene som vil være størst til hjelp. Her kan for eksempel regnskapet føres enklere enn noensinne med et program som Tripletex.

CRM-verktøy som HubSpot og Trello, samt plattformer utviklet av teknologigiganter som Google og Microsoft, sikrer også flere muligheter. Det lover godt for din digitaliseringsstrategi.

Hvor starter du med din digitaliseringsstrategi?

Det kan være vanskelig å identifisere hvor du skal begynne. Noba Consulting har spesialisert seg på digitalisering innenfor økonomiske tjenester. Vi kan rådføre deg rundt de beste løsningene.

Enten du ønsker å føre et mer sømløst regnskap, kommunisere enklere, eller holde bedre oversikt over kunder, har vi løsningene tilgjengelige. Vi er her for å hjelpe deg å ta de rette valgene.

Les mer om våre tjenester innen digitalisering nedenfor, eller ta kontakt med oss i dag!

Mer information

Pointing at chart

Analytiske verktøy

«Øvelse gjør mester» sier et gammelt ordtak. For en bedrift er denne mentaliteten farlig. Nettopp derfor er det lurt å benytte analytiske verktøy, slik at en kan best sikre alle tiltak.

Les mer »

Digitaliseringsstrategi

Digitalisering kan virke som en lang oppoverbakke. Med hundrevis av forskjellige programmer og ny teknologi rundt ethvert hjørne, er det naturlig å spørre seg hvordan en skal lykkes her.

Les mer »