Hvordan vi

Vi jobber alltid for å bli bedre på god kommunikasjon med kundene våre. God kommunikasjon kombinert med god prosjektstyring og nøyaktighet, gjør at vi alltids skal være et skritt foran. Ved å fokusere på nye digitale hjelpemidler skal våre timer være de mest effektive konsulenttimene på markedet.

Test vår priskalkulator

Kommunikasjonskanaler

Kommunikasjon er avgjørende for ethvert prosjekt der flere parter er involvert. Derfor er vi tilgjengelig på kommunikasjonskanalen du benytter. Vi snakker med våre kunder på Slack, Facebook messenger, appear.in, Skype mm. Slik at du mest mulig effektivt kan få svar på de spørsmålene du måtte ha, raskest mulig.

Prosjektstyring og samhandling

I vårt arbeid bruker vi blant annet Wrike og Tixo til prosjektstyring og samhandling. De fleste bedrifter har flere prosjekter som gjennomføres på samme tid. Du må derfor ha kontroll over hvilke prosjekter som pågår, hvilke arbeidsoppgaver som skal utføres, hvem som er ansvarlig og hva som er levert. Du kan uten problem legge til oss i ditt eksisterende verktøy, eller ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om prosjektstyring for din bedrift. Slik at du kan få bedre kontroll.

Tripletex - Fiken - Power Office Go

Tripletex består av mange ulike moduler, og du velger de du trenger. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, på denne måten passer Tripletex til alle – fra de små til de store bedriftene.

Fiken passer for små bedrifter, men for mer avanserte regnskap anbefaler vi Tripletex eller Power Office Go. 

Vi fører også regnskap i Power Office Go, ta kontakt for mer informasjon og priser.