Økonomi & Regnskap

Lønnsomhet, likviditet, og generell økonomisk kontroll er ikke alltid enkelt. Hvordan sikrer du at bedriften er på stø kurs rent økonomisk? Økonomisk rådgivning er et viktig hjelpemiddel.

Test vår priskalkulator

Mange selskaper i vekst som lykkes bra i sitt marked, opplever å miste kontroll over økonomien.

Voksesmerter oppleves ikke alltid som et stort problem der og da. Men det som en gang var et lite problem, kan utvikle seg til en stygg bommert. Økonomisk rådgivning er viktig for å avverge dette. Vi hjelper din bedriftpå rett vei. 

Hold stø kurs – hele veien

Det å holde en stø kurs hele veien er viktig. Blant annet kan vårt team sikre deg et likviditetsbudsjett, som til enhver tid forteller deg hvor gode forutsetninger du har for å holde kontrollen over økonomien.

Vi bistår også med riktig bemanning, slik at du unngår en jojo-effekt i mannskapet. Svingninger opp og ned i kapasitet og produksjon gjør det vanskelig å holde en stø kurs mot bedriftens mål.

Kostnader bør heller ikke kimses med. Faste, høye kostnader er kanskje enkle å behandle i vekstperioder, men hva med periodene der omsetningen stopper opp midlertidig?

Helhetlig kontroll gjennom strategi

Våre økonomiske rådgivere legger en strategi for hvordan din bedrift skal lykkes med kontrollen. Vi benytter analytiske verktøy og moderne teknologi for å fastsette lønnsomhet, likviditet, og andre parametere.

Gjennom vår digitaliseringsstrategi, sikrer vi de endringene som er nødvendige. Deretter kalibrerer vi driften, og ikke minst videreutvikler de punktene dere lykkes med fra før av.

Når dere så er klare for å angripe markedet, har dere et rammeverk bak dere som sikrer økonomisk kontroll, uansett hvilken vei det går. Fra vekst til nedgang, er dere sikret fullt innsyn i egen økonomi.

Ønsker din bedrift økonomisk rådgivning? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Mer information

Pointing at chart

Analytiske verktøy

«Øvelse gjør mester» sier et gammelt ordtak. For en bedrift er denne mentaliteten farlig. Nettopp derfor er det lurt å benytte analytiske verktøy, slik at en kan best sikre alle tiltak.

Les mer »

Digitaliseringsstrategi

Digitalisering kan virke som en lang oppoverbakke. Med hundrevis av forskjellige programmer og ny teknologi rundt ethvert hjørne, er det naturlig å spørre seg hvordan en skal lykkes her.

Les mer »